Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Småland (socknar A-H)   >   Burseryd   >  
Frans Albert Hoff, död 1948, o.h.h. Betty Johanna, f. Nordström, död 1939 - begravda var?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4145) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson (Lufsen) - Söndag den 10 maj 2009 kl. 11.20
Hej

Frans Albert Hoff, född 14/9 1877 Västra Vännerhög död 1948-12-17 i Burseryd i Jönköpings län. Död som änkeman.

Betty Johanna Nordström, född 9/10 1891 i Ronneby. Död 1939-07-04. (Troligen Ivetofta, evetuellt Burseryd)

Betty var gift med ovanstående Frans Albert Hoff.

Var ligger ovanstående personer begravda?

Hälsningar

Håkan
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4149) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av John Sidén (Vibybo) - Söndag den 10 maj 2009 kl. 13.03
Hej Håkan!
Frans Albert Hoff hittar jag inte på CDn "Begravda i Sverige". Betty Johanna Hoff avled 1939-07-04 och gravsattes 1939-07-09 på Ivetofta kyrkogård kvarteret C nr 41 A-B. Om Frans Albert Hoff var gravsatt i samma grav borde det ha framgått på CDn "Begravda i Sverige". Men där kan det ha skett någon miss vad gäller underlaget till uppgifterna på CDn så det är nog bäst att ta kontakt med kyrkogårdsförvaltningen i Ivetofta ivetofta.pastorat@svenskakyrkan.se
Med vänlig hälsning
John
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4153) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson (Lufsen) - Söndag den 10 maj 2009 kl. 13.59
John.

Frans Albert Hoff avled i Burseryd församling och kan eventuellt ha blivit begravd där. Möjligen kan han ha blivit begravd i Ivetofta också. Men finns han inte med på skivan så finns han inte. Annars tackar jag för uppgifterna.

Hälsningar

Håkan
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)