Forskningstips     ·     Diskussionsöversikt     ·     Sök     ·     Användarkonto 
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Värmland   >   Östmark   >  
Östmark AIIa:8, s. 500
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19150) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Terje Eriksen - Onsdag den 30 september 2020 kl. 10.16
Hei
Jeg trenger hjelp til å tolke hva som står i Anteckningsfeltet for linje 5, Gunhild Pauline i Östmark AIIa/8 s.500.
På forhånd takk for hjelpen!
Mvh Terje Eriksen
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19151) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Onsdag den 30 september 2020 kl. 10.59
Den kommentaren gäller inte Gunhild Paulina. Den gäller Klara Linnéas son som är inklämd mellan raderna. Om du ändå vill ha den texten tolkad, så kan du få det per epost, eftersom vi inte kan diskutera nu levande personer i forumet.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19153) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Terje Eriksen - Onsdag den 30 september 2020 kl. 11.11
Hei
Takk for hurtig svar!
Ja, jeg vil gjerne ha tolket teksten. Min mail er tgunn-er@online.no
Takk for hjelpen!
Mvh Terje Eriksen
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)