Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Fikarummet   >  
Slott till salu
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post17559) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Måndag den 18 september 2017 kl. 00.12
Drömmer du om att bo i ett slott? Stjärneborg slott erbjuder 14 rum, sjöutsikt, riddarrum och jaktmarker och ligger nu ute på Hemnet.

http://www.expressen.se/gt/litet-slott-saljs-pa-hemnet-kostar-22-miljoner-kronor/

Jag saknar en pyramid. Men det kanske är undantaget?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post17560) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Måndag den 18 september 2017 kl. 13.20
Som jag befarade så är pyramiden ett undantag. Georg Malte Gustav August Liewen Stierngranat överlät pyramiden till kyrkan innan han själv flyttade in.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Stj%C3%A4rneborgs_museer

Driftskostnad 4000 kr i månaden för slottet. Det vill nog till att hugga veden själv. Det finns ju 75 ha skog att ta av.

https://www.hemnet.se/bostad/gard-14rum-aneby-aneby-kommun-stjarneborg-slott-11444935

(Ändrat av kontoinnehavaren den 18 september 2017 kl. 14.28.)
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)