Forskningstips     ·     Diskussionsöversikt     ·     Sök     ·     Användarkonto 
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Fikarummet   >  
TV4
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post18526) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Onsdag den 11 december 2019 kl. 17.57
Jag har bestämt för mig att kabel-tv-operatörerna en gång åtog sig att återutsända TV1, TV2 och TV4 i kabelnätet.

"Tillsvidare ersätter [ComHem] vi de berörda kanalerna med annat utbud. TV4 ersätts med National Geographic. För de som har haft Sjuan ersätts den med Paramount Network och TV12 med History Channel. I det abonnemangsfria digitala utbudet tillkommer även ATG Live och Expressen TV tillsvidare."

Tja det blev knappast sämre fast den oäkta hustrun hade hoppats på snooker. Smartfånarna har fått obegränsad tilldelning medan vi fånar med mobilt bredband inte får något extra alls. Men det är kappast något som är värt att kasta från sjuan och tolvan så det lär räcka till. SVT:s och TV4:s program tar jag från masten uppe på berget. Utmärkt kvalite. Fast bilden fladdrar till när när kajorna fladdrar förbi fönstret.

Så jag är tillfreds med sakernas tillstånd. Men det varar väl inte för evigt.

Vy över Karlskrona från Bryggarberget som Erik Dahlberg såg det:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Suecia_3-110_%3B_Karlskrona.jpg

Lägg märke till duellanterna nere till höger. Det skulle kunna vara Telia och Tele2.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post20178) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - forumguide - Tisdag den 24 maj 2022 kl. 12.19
Ett inlägg (den 23/5 kl. 11.40) har flyttats till Bredband.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)