Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Netikett   >  
Ser jag rätt?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post1164) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Carina Månsson - Torsdag den 09 oktober 2008 kl. 16.28
Ser jag rätt ??? när jag tycker att länktipset i Anbytarforum, hit till Arkivguiden, har "försvunnit" 2 ggr ??? Det är ju en massa andra länktips där, så varför skulle inte detta länktipset hit få vara kvar i så fall. Eller har jag sett fel ???
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post1166) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Torsdag den 09 oktober 2008 kl. 17.34
Hej Carina!

Jovisst ser du rätt. Och visst är det en fråga om netikett, eller snarare brist på netikett.

Men vi ska helst inte diskutera Anbytarforum och Sveriges släktforskarförbund i det här forumet. Se: Arkivguidens Forum har öppnat! Sådana diskussioner skulle lätt kunna överskugga det huvudsakliga syftet med forumet, nämligen släkt- och hembygdsforskning. Plus lite småtrevligt "chattande" i fikarummet förstås.

De försvunna länkarna diskuteras just nu i Proveniens. Du måste vara registrerad användare för att kunna läsa och skriva i den diskussionen. Det är snabbt och enkelt att registrera sig där. Och det kostar ingenting.

Men rent pricipiellt skulle man förstås kunna skriva vad man tycker om att inlägg raderas. Inlägg som inte bryter mot några forumregler. Utan namns nämnande förstås.

Mvh - Christian
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post1177) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Carina Månsson - Torsdag den 09 oktober 2008 kl. 20.50
Tack för ditt svar Christian. Syftet är ju såklart släkt och hembygdsforskning.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)