Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Meddelanden   >  
Synpunkter är välkomna!
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post920) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson (Forumguide) - Fredag den 03 oktober 2008 kl. 21.01
Det finns ännu en skillnad mellan Arkivguidens Forum och Anbytarforum:

I Anbytarforum räcker det inte att man har lyckats att passera 'flygplatskontrollen' och fått ett användarkonto, man får ändå inte framföra synpunkter på hur forumet fungerar. För att få göra det ska man också ha betalat medlemsavgift i någon av Släktforskarförbundets medlemsföreningar, så att man kan få ett användarkonto till Förbundsforum.

Det sistnämnda är en sluten avdelning av Anbytarforum, dit inte bara förbundsfrågor, utan också diskussioner om Anbytarforum har förvisats. Och väl där inne är risken stor att man antingen möts av total tystnad när man framför förslag, eller får beskedet att man ska gå via "sin förening" - och om man kontaktar förbundsledningen direkt när de inte svarar i forumet, så riskerar man att stämplas som "terrorist".

Men i Arkivguidens Forum är synpunkter välkomna! Och här kan de framföras direkt, utan omvägar. Här ältas inte heller förslag i månader eller år på styrelsemöten innan de kan genomföras.

Den som har synpunkter och förslag behöver bara skriva ett inlägg under Om Arkivguidens Forum!
Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)