Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Meddelanden   >  
Här finns ingen smakdomare
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post5576) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson (Forumguide) - Torsdag den 03 december 2009 kl. 22.27
På förekommen anledning meddelas att det som titt som tätt, senast i dag, försiggår i ett visst annat släktforskningsforum (vilket kan göra det samma) - raderingar av inlägg som "inte tillför något", och avstängningar på obestämd tid av dem som framför "fel" åsikter - inte är någon 'branschstandard', om någon till äventyrs skulle tro det.

I Arkivguidens Forum är alla inlägg välkomna. Det enda villkoret är att de håller sig inom reglerna (som är offentliga och tillämpas lika för alla - vilket också skiljer AGF från vissa andra forum).

Det finns ingen smakdomare i Arkivguidens Forum. Om en skribent anser att det finns något att tillföra till diskussionen, så tillför skribentens inlägg något till diskussionen. Punkt.

(Detta meddelande är enbart avsett som en upplysning om vad som gäller i Arkivguidens Forum, inte som en recension av något annat forum.)
Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)