Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Obestämt landskap   >   Finn platsen   >  
Var finns Hallna?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16355) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Stig Ljung - Fredag den 19 februari 2016 kl. 18.26
Söker efter Anna Catharina Persdotter 15/7 1820 är född Hallna. Vadstena Al:19 sid 65. Har sökt över allt men finner inte detta Hallna någon stans. Är dessutom intesserad av släkten Gylling i Vadstena, Motala, Stockholm. Tacksam för all hjälp.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16357) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Fredag den 19 februari 2016 kl. 21.36
Det finns en Halna socken (alltså med ett l) på andra sidan Vättern (från Vadstena räknat), m.a.o. i Västergötland.

Och om du är intresserad av en viss släkt som finns på olika håll i landet, så kan du lämpligen starta en egen diskussion om den under Övriga släktnamn.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16360) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Stig Ljung - Lördag den 20 februari 2016 kl. 10.16
Tack för hjälpen, fann henne direkt.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)