Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Västergötland (socknar T-Ö)   >   Vasa   >  
Bouppteckning efter fru Anna Tobison, död 1937
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16861) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Laila Falk - Lördag den 22 oktober 2016 kl. 13.28
Jag letar efter en bouppteckning efter en kvinna som avled 1937 i Vasa församling i Göteborg. Skall jag leta i Vasa eller kan bouppteckningen finnas i annan församling i Göteborg?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16862) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Lördag den 22 oktober 2016 kl. 13.58
Bouppteckningar finns i rådhusrättens arkiv, närmare bestämt i dess 1:a avdelning efter år 1901.

Och enligt registret finns Anna Ottonie Tobisons bouppteckning från 1938 som nummer 910 i volym EIIIa:213 (och hos Arkiv Digital finns den här: AID v562060.b3330.s910).
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16863) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Laila Falk - Lördag den 22 oktober 2016 kl. 14.50
Tack snälla du, nu hittade jag den.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)