Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Övriga släktnamn   >   Sjögreen / Sjögren   >  
Sjögreen (i "Ny svensk släktbok", 1906)
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post12455) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Johan R. Sjöberg (Sukulainen) - Söndag den 12 augusti 2012 kl. 03.44
Rättelser till artikeln om släkten Sjögreen i Ny svensk släktbok (1906):

TAB. II.

Erik Magnus anges vara född 1762 10/2 i Karlskrona, död där 1808 28/3. Han har ej återfunnits i födelseböckerna 1762 för Karlskrona amiralitetsfs (Bl) o Karlskrona tyska fs (Bl). Födelseboken för Karlskrona storkyrkofs (Bl) 1762 är ej bevarad, men om uppgiften om att han var född i Karlskrona är korrekt, bör han ha varit född i Karlskrona storkyrkofs (Bl). Han har ej återfunnits i dödböckerna 1808 för Karlskrona amiralitetsfs (Bl), Karlskrona tyska fs (Bl) eller Karlskrona storkyrkofs (Bl).
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)