Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Blekinge   >   Backaryd   >  
Backaryd FI:2 (1861-1879) Bild 74
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post12014) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Sten Magnusson - Söndag den 10 juni 2012 kl. 15.03
I Anbytarforum fann jag en sak som jag gärna vill ha bekräftad. Det gäller en "Per som dog den 1870-04-01 men vad dog han av (sjukdom)?"

1748.57.48500 var den enda upplysningen som fanns.

Den fråga jag då ställde var:

"Postat måndagen 01 mars 2010 - 07:24

--------------------------------------------------------------------------------
Var hände detta och vilken källa ligger till grund för uppgifterna?

Mvh/Sten Magnusson"


Den blev aldrig besvarad men jag ställde frågan p.g.a. att den nu som det visat sig i efterhand felaktigt låg/ligger under Småland.

Den torpare Pehr Johnsson det gällde dog av stranguri 1870 1/4 i Gunnerskulla och begravdes den 10/4.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)