Forskningstips     ·     Diskussionsöversikt     ·     Sök     ·     Användarkonto 
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Blekinge   >   Länktips om Blekinge   >  
Stig Malms blekingeanor
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19426) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Söndag den 07 mars 2021 kl. 13.50
EXPRESSEN: Förre LO-ordföranden Stig Malm, 79, är död: https://www.expressen.se/nyheter/forre-lo-ordforanden--stig-malm-79-dod-/

OSTKANTEN: Stig Malms blekingeanor: https://www.diginpast.se/bb/malm/index.html
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19431) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Måndag den 08 mars 2021 kl. 13.06
Jag har upptäckt att det finns en lång diskussion på Anbytarforum som rör Stig Malm och hana släktingar.

https://forum.rotter.se/index.php?topic=77391.0

Jag gjorde denna utredning eftersom jag upptäckte att Stig har många blekingebåtsmän bland sina anor. Innan jag publicerade utredningen ville jag ha Stigs godkännande. Jag ringde upp Stig och vi hade ett långt samtal. Jag fick hans godkännande på stående fot men jag skickade ändå en papperskopia för genomläsning: "Jag är stolt över blekingeblodet i mina ådror"! Jag frågade Stig hur vi skulle göra med hans far Ninian. Den gubben svarar jag för svarade Stig.

Med detta sagt menar jag att man ska visa hänsyn till nu levande personer. Liksom till de döda. Ju närmre i tiden de mera hänsyn.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)