Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Dalarna   >   Hedemora   >  
Ström, född i Garpenberg
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4633) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Ellen Nordström (Ellen) - Torsdag den 13 augusti 2009 kl. 15.45
Jag söker min mans morbror Ernst Erland Johan Ström (ev Johansson) född 1887-12-21 i Backgården Garpenberg Har spårat honom till 1910 då han bodde med sina föräldrar i Ivarshyttan Hedemora. Efter detta år är det svårt att söka, men 1920 fanns han inte i Hedemora antagligen flyttade han till Borlänge där de andra bröderna arbetade.Föräldrarna Johan Ström och Emma Flygare
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4635) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Hanne Berndtsson (Kaprifol) - Torsdag den 13 augusti 2009 kl. 16.53
Hej Ellen, har hittat en bror till Ernst Erland Johan som var ogift vid sin bortgång. Kanske kan denna broders bouppteckning innehålla uppgifter som kan hjälpa dig vidare i sökandet efter Ernnst Erland Johan. Ett annat tips är att du beställer kopia på föräldrnas bouppteckning. :-)


18950831-
Johnson, Arvid Andreas
(Inga adressuppgifter)
Död 20/9 1976.
Kyrkobokförd (1975) i Stora Tuna kbfd, Borlänge kn (Kopparbergs län, Dalarna). Mantalsskriven (1975) på samma ort.
Född 31/8 1895 i Hedemora (Kopparbergs län, Dalarna).

Ogift man.
--------------
Motsvarande kyrkobokföringsförsamling(ar) 1/1 2007:
Stora Tuna, Borlänge kn (Dalarnas län, Dalarna)
Födelseförsamling i källan: HEDEMORA (Kopparbergs län)
Källor: RTB 76
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)