Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Uppland (övrigt)   >   Obestämd socken i Uppland   >  
Hjälp att hitta dödsdatum - Johanna Sofia Pettersson, g. Nilsson, f. 1860
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post7189) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Linda Eriksson (Lieri) - Tisdag den 08 juni 2010 kl. 11.00
Hejsan!

Jag har letat efter ett dödsdatum i över en månad nu, och inte lyckats hitta det. Om någon kunde hjälpa mig så skulle jag uppskatta det jättemycket! Personen jag letar efter är Johanna Sofia Pettersson, gift Nilsson, född den 21 mars 1860 i Brännkyrka. Det sista spåret jag har efter henne är från 1920 då hon flyttar, med sin make Peter August Nilsson och deras dotter Lilly, till Lidingö.

Hälsningar,
Linda
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post7435) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christina Sylejmani (Christina) - Torsdag den 09 september 2010 kl. 13.23
Hej Linda!

Här kommer från Sveriges dödbok 1901-2009.

18600321

Nilsson f. Pettersson, Sofia Johanna

Hemmet

Död 21/7 1939.

Kyrkobokförd i Torö (Stockholms län, Södermanland).

Född 21/3 1860 i Brännkyrka (Stockholms stad, Södermanland).

Änka (21/6 1939).
--------------
Motsvarande kyrkobokföringsförsamling(ar) 1/1 2010:
Ösmo-Torö, Nynäshamns kn (Stockholms län, Södermanland)

Födelseförsamling i källan:
Brännkyrka (Stockholms län)

Källor:
DB, FS

Mvh,
Kina.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)