Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Västmanland   >   Västanfors   >  
Carolina Olsdotter (1845-1918) och Anders Grönberg (1836-1893), Västanfors, Västmanland
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post18515) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Ann-Sofie Wester - Söndag den 17 november 2019 kl. 14.05
Jag vill komma i kontakt med ättlingar till Carolina Olsdotter (1845-1918) och Anders Grönberg (1836-1893), Västanfors, Västmanland, för att lösa en släktgåta. Genom dna-test har en släkting till mig fått en mycket nära match, där det inte går att förstå hur släktskapet ser ut. Troligt kusinbarn eller tremänning. Jag har dock lokaliserat släktskapet till detta anpar, och behöver nu fortsätta detektivarbetet. Är du ättling till dessa och kan du tänka dig att göra ett dna-test, eller om du redan har gjort ett dna-test, får du gärna kontakta mig!
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)