Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Skåne (socknar H-M)   >   Helsingborg   >  
Ida Larsdotter, född i Sandhult 1877-01-29
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post11361) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Marianne Huber (Naal) - Måndag den 06 februari 2012 kl. 15.12
Ida föddes i Sandhult, flyttade med familjen till Borås (viedal) . Den 4 November 1904 flyttar hon ner till Helsingborg Sedan skickar hon efter sin dotter (Elsa Gunhild 1897-01-14) den 30-08-1905, men här försvinner alla spår efter Ida och hennes dotter.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post11362) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson (Jts) - Måndag den 06 februari 2012 kl. 17.49
Helsingborgs stadsförsamlings 1900-talsböcker är levererade till landsarkivet i Lund (de finns i arkivförteckningen), men är ännu inte skannade av Riksarkivet (SVAR) eller fotograferade av Arkiv Digital.

Om du inte vill eller kan besöka landsarkivet (eller be dem att söka, vilket de förmodligen vill ha en avgift för), så är det alltså bara att vänta tills böckerna finns på nätet. Arbetet pågår med de skånska kyrkoböckerna - frågan är bara när AD och SVAR har hunnit till Helsingborg...
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)