Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Skåne (socknar N-S)   >   Skarhult   >  
Henrik Thiele
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post16365) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Inger Ødegård - Tisdag den 23 februari 2016 kl. 11.32
Söker okänd fader till Henrik Wilhelm Christoffer Thiele (Henry Tilley) f. 1859-03-14 i Billinge, d. 1929 i USA.

Mor: Wilhelmina Schultz. Bodde på Skarhult tegelbruk. Var änka när Henrik föddes.
Gifte sig 1864 med Nils Nilsson. Skarhult E1:1 bild 7.

Henrik föddes hos åbon Ola Andersson från Billinge nr. 3.
Faddrar var jordgumma Chathrina Billengren, Billinge nr. 3, Ola Andersson och Wilhelminas son Carl Ludvig Hagemeister från Skarhilt. (Billinge C1:4 s 53).

Kan man hitta vem som är far till Henrik i stämningslistor, saköreslängder eller barnmorskeböcker? Var hittar man dessa böcker?

Finns det förteckningar över vem som arbetade på Skarhults tegelbruk ca. 1858-59?

Vi undrar om kanske Nils Nilsson kan vara faderen, men man behöver bevis.

Med vänlig hälsning

Inger
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)