Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Skåne (socknar T-Ö)   >   Tossjö   >  
Jon Tykasson
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4605) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Sten Norell (Sten42) - Söndag den 09 augusti 2009 kl. 18.15
Jag behöver hjälp av någon vänlig själ som kan ha uppgifter om jon tykasson, när hans son hans jonsson gifter sig 1781 - prästen har dock skrivit 1780 - så undertecknar han med namn och bomärke på vigselbevis. källa är gid 1474.29.32800 sid 168 på genline. jag vill veta när och var han kan vara född, jag har inte hittat hans födelse i tossjö och jag har sökt lite i socknar runt tossjö också. tackar på förhand i fall det är någon som vet.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post4617) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Hanne Berndtsson (Kaprifol) - Onsdag den 12 augusti 2009 kl. 17.27
Hej Sten, hittade detta på www.familysearch.org - förhoppningsvis är det rätt uppgifter. :-)


Jon <tykesson> Sex: M

Event(s):
Christening: 10 Nov 1723 Place: Tassjo, Kristianstad, Sweden

Parents:
Father: Tyke HANSSON


mvh Hanne

(Ändrat av Kaprifol den 12 augusti 2009 kl. 17.34.)
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post6213) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Sten Norell (Sten42) - Onsdag den 03 februari 2010 kl. 10.24
Hej Hanne, du skall ha tack för dina tips. Det har nu blivit en lång historia av dessa tips och senast idag så var det en ytterligare sidosläkting som har kontaktat mig. Det fanns också en hemsida Http://w1.421.telia.com/~u42124175/genealogy/gendesigner/1.html ifall det är fler som söker.

Mvh, Sten.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)