Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Båhuslän (Bohuslän)   >   Forsäla (Forshälla)   >  
Olof Olsson, född 1777
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post14709) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Tisdag den 04 februari 2014 kl. 15.07
Undrar om det finns någon som har funnit något om nedanstående persons ursprung. Föräldra och så vidare. Han uppges vara född i Forshälla men själv har jag inget funnit.

Olof Olsson, född 3 april 1777 i Forshälla socken, avliden 16/10 1847 på Bråten under Jättesås i Forshälla socken

Forshälla AI:1 s.27, 13
Forshälla AI:2 s.49
Forshälla AI:3 s.62
Forshälla AI:5 s.34
Forshälla AI:6 s.93
Forshälla AI:7 s.155
Forshälla AI:8 s.178
Forshälla AI:9 s.188
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post17150) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Lola Löwenberg - Söndag den 12 februari 2017 kl. 14.35
Hej Håkan Ser att vi söker samma person har du lyckats hitta något??
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post17156) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Tisdag den 14 februari 2017 kl. 10.19
Hej

Har inte hittat hans ursprung. Olof är ett vanligt namn

Hälsningar

Håkan
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)