Forskningstips     ·     Diskussionsöversikt     ·     Sök     ·     Användarkonto 
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Båhuslän (Bohuslän)   >   Länktips om Båhuslän   >  
Släktforskning i Bohuslän (Facebook)
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19440) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Måndag den 29 mars 2021 kl. 22.04
Någon som kände till detta? (Se länk) Nytt påfund?

https://www.facebook.com/groups/530177423660656

Håkan
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19442) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Måndag den 29 mars 2021 kl. 23.22
Jag ser att en bekant person har påpekat att det redan finns olika diskussionsforum... :-) Och två har gillat det inlägget också. Men det är inte jag; jag skulle aldrig drömma om att skaffa ett konto i spionericentralen Facebook.

Varför måste "alla" hålla till på Facebook? Och hur är det tänkt att man ska hitta något i den röran? Foton, frågor och kommentarer från alla delar av Båhuslän huller om buller...

(Ändrat av kontoinnehavaren den 30 mars 2021 kl. 07.52.)
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post19444) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Tisdag den 30 mars 2021 kl. 01.18
Det var en reaktion jag fick när jag fick se detta. Det är väl mest anledningen till att jag skrev det jag skrev. Gick med där men kommer att gå ur om jag i skrivandets stund inte redan gjort det. ser inte någon mening med företeelsen.

Föreningar finns för sen sociala biten under mer normala omständigheter (när det inte finns någon pandemi) och andra forum finns.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)