Forskningstips      ·     Diskussionsöversikt      ·     Sök      ·     Användarkonto
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Evenemang   >   Nationella evenemang   >   Äldre evenemang   >   2017   >  
2017-08-25/26/27 Halmstad - Släktforskardagarna
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post17512) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Onsdag den 16 augusti 2017 kl. 12.54
Fredag till söndag nästa vecka (den 25-27/8) arrangeras de årliga Släktforskardagarna, i år i Halmstad.

Fredagen börjar med en informationskonferens för stämmoombuden. Man kan förmoda att den där lämnade informationen kommer att ha viss anknytning till arkivverksamhet, eftersom riksarkivarien och företrädare för Arkiv Digital kommer att vara närvarande.

Och senare på fredag eftermiddag hålls Sveriges Släktforskarförbunds riksstämma. Som stämmolokal har man bokat Fäktningssalen - hur nu det ska tolkas... :-)

På lördag-söndag är det som vanligt mässdagarna med öppet hus för allmänheten. Där har föreningar, arkiv och företag montrar med visning av verksamheten samt försäljning. Under båda dagarna hålls det också en lång rad föreläsningar.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)