Forskningstips     ·     Diskussionsöversikt     ·     Sök     ·     Användarkonto 
Arkivguiden   >   Arkivguidens Forum   >   Evenemang   >   Evenemang i Blekinge   >  
Årsmöte i Blekinge Släktforskarförening
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post21016) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Tisdag den 12 mars 2024 kl. 17.05
Inbjudan till årsmöte i Blekinge Släktforskarförening 20240310. Släkt-Eken med inbjudan kom i dagens post 20240312! Jäkla PostNord!
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post21019) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Jörgen Tollesson - Tisdag den 12 mars 2024 kl. 18.16
En gång i tiden betydde att något kom "som ett brev på posten" att det kom säkert och snabbt. Numera betyder det att det kanske kommer och så fall osäkert när...

"Postnord" har numera officiellt infört varannandagsutdelning - vilket säkert för de flesta var en förbättring... :-) Men eftersom man i praktiken inte kan lita på detta, så bör ju alla skicka sina brev och annat i god tid. Så frågan är: När skickades medlemstidningen med kallelsen?
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post21021) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Christian Andersson - Tisdag den 12 mars 2024 kl. 22.08
När medlemstidningarna skickades ut framgår inte. Våra tidningar kom samtidigt. Det är inte alltid det är så. Ville man ha smörgåstårta ska man anmäla detta senast 26 februari. Så ska man betala medlemsavgiften annars får man inte rösta. Fast det har vi gjort båda två. En medlem en röst. Två medlemmar två röster.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post21031) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Söndag den 17 mars 2024 kl. 03.11
Får man inte rösta? Får man inte smörgåstårta menar du ? Röstningen skiter jag i.
Sidans rubrik Föregående inlägg Nästa inlägg Skriv ett nytt inlägg  Direktlänk till detta inlägg (#post21033) - klicka och kopiera från webläsarens adressfält  Redigera detta inlägg  Av Håkan Andersson - Söndag den 17 mars 2024 kl. 09.20
https://www.blekingesf.se/

Såg inbjudan till Blekinge släktforskarförenings årsmöte. Det var en gäst med välkänt efternamn. Kan det vara släkt med Björn Lippold? Med tanke på efternamnet.
Skriv ett inlägg

På sidan Formatering (som öppnas i ett nytt fönster) visas hur man får fetstilt och kursiverad text, gör länkar och infogar bilder, med mera.

När inlägget är sänt, så kan du ändra i det inom 12 timmar, genom att klicka på knappen Redigera detta inlägg till vänster om ditt namn i inlägget.

Om du abonnerar på inlägg från den här diskussionen, så får du besked per epost direkt när någon har svarat på ditt inlägg, och också om någon långt senare upptäcker diskussionen och kommer med ytterligare upplysningar (något som är lätt att missa annars). Logga in för att abonnera via länken Användarkonto överst på sidan.

OBS 1! Lämna inga personuppgifter om nu levande personer! Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om vad som räknas som personuppgifter (sidan öppnas i ett nytt fönster).

OBS 2! Glöm inte att alltid ange källan till de upplysningar som du lämnar både när du svarar och frågar, och att alltid tala om vad du redan vet och var du redan har sökt när du ber om hjälp. Och gör inte samma inlägg under flera rubriker. Läs mer i forumreglerna (inklusive kommentaren) om varför detta är viktigt (sidan öppnas i ett nytt fönster).

Endast registrerade användare kan skriva inlägg här. Du kan registrera ett användarkonto, om du inte redan har ett.
Användarnamn:
Lösenord:

Du måste förhandsgranska inlägget innan det kan sändas.

Om Arkivguidens Forum      ·     Forumregler      ·     Kontakt      ·     Upphovsrätt (©)